Grand Vin -messut Helsingissä

AMKA osallistui Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla 13.-14.10.2023 pidetyille Grand Vin –messuille. Messuilla esitellään laadukkaita viinejä eri puolilta maailmaa ja pidetään Master Class -luentoja, joilla ammattilaiset maistattavat laatuviinejä ja kertovat niistä syvällisemmin.

AMKA esitteli messupäivien aikana n. 20 viiniä viinitaloilta Banfi s.p.a., Bodegas LAN, Domänenweingut Schloss Schönborn, Giuseppe Campagnola spa, Jackson Wine Estate Int., La Cave des Vignerons de Pfaffenheim, Muratie Wine Farm (Pty) Ltd, Travaglini Giancarlo S.A. ja Weinkellerei Hechtsheim.

Erikoisvieraanamme oli Bodegas LANin Alicia Pedreño, joka piti Master Class -luennon Bodegas LANin huippuviineistä.

Tapahtuma oli todella hyvin järjestetty ja viihtyisä. Vierailijoita kävi kahden messupäivän aikana n. 3.000.