Haemme Senior Product & Business Development Manager, Monopolies

 

AMKA Finland Oy, www.amka.fi, on osa vuonna 1978 perustettua tanskalaista AMKA-konsernia. AMKA on erikoistunut laatuviinien, väkevien juomien sekä oluiden maahantuontiin, markkinointiin ja jakeluun. AMKA-konserni koostuu tänään 20 yrityksestä, jotka toimivat yhdeksässä maassa – Pohjoismaiden lisäksi myös Baltiassa ja Saksassa. Yhtiö myy vuosittain yli 30 miljoonaa pulloa juomia.

AMKA Finlandin organisaatio muuttuu ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen henkilöä nimikkeellä:

Senior Product & Business Development Manager, Monopolies

Keskeisimmät työtehtäväsi tulevat olemaan:

–     Tuotteidemme markkinointi sekä niiden menekin edistäminen etupäässä Alkossa

–     Uuden liiketoiminnan kehittäminen

–     Tuotteiden myynnin analysointi

–     Brändistrategioiden luominen ja toteuttaminen

–     Alkon hakuprosessien hallinnointi

–     Yhteys päämiehiimme 

 

Toivomme sinulta:

Toivomme, että sinulla on usean vuoden kokemus alkoholialasta sekä vastaavasta tehtävästä viinien parissa. Toivomme myös, että sinulla on vahva kyky työskennellä itsenäisesti, ja että viihdyt laajassa ja vastuullisessa roolissa. Olet aidosti kiinnostunut kehittämään liiketoimintaa Alkossa, mistä sinulla on myös aiempaa kokemusta. Olet kiinnostunut markkinoinnista sekä alan trendeistä. Olet suunnitelmallinen ja saat asioita valmiiksi asetetun aikataulun mukaisesti. Olet aikaansaava ja sinulla on ”can-do” asenne, tartut asioihin, olet oma-aloitteinen ja jäät harvoin sanattomaksi. Päämiessuhteet ovat sinulle tärkeitä. Olet sosiaalinen ja esiinnyt sekä puhut mielelläsi ainakin suomea ja englantia. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn laadukkaiden ja jännittävien tuotemerkkien parissa. AMKA Finland on pieni ja dynaaminen yksikkö, joka kuuluu pohjoismaiseen perheyhtiöön. AMKAn henkilökunnan vaihtuvuus on pieni, koska arvostamme työntekijöitämme ja me viihdymme hyvin yrityksessä. Myynti ja markkinointi ovat yrityksemme ydintoimintoja ja sinun työpanoksesi on meille tärkeä. Motivoituneet ja ammattitaitoiset työkaverit sekä sitoutunut johto ovat tukenasi jokapäiväisessä tehtävässäsi.

Työpaikka sijaitsee Espoossa. Työ vaatii jonkin verran matkustamista ulkomailla. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Kuulostaako tämä Sinun työpaikaltasi? Tästä rekrytoinnista vastaa Adiente Oy, www.adiente.fi. Hae paikkaa rekisteröimällä CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi, tämän linkin kautta:  ats.talentadore.com/apply/senior-product-business-development-manager-amka-finland/DwvqYZ mahdollisimman pian, tai viimeistään 30.4.2022.

Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Kysymyksiin vastaa Adienten Toimitusjohtaja, Erica Flinck-Härkönen, 040 510 7700, tai erica.flinck@adiente.fi