Tapaa uusi kollegamme Juha Lojander!

Juha Lojander on nimitetty 10.1.2022 alkaen AMKA Oy:n myyntipäälliköksi. Tehtävässään hän vastaa koko Suomen ravintolamyynnin suunnittelusta sekä toteutuksesta. Juhalla on pitkä tausta juoma-alalta ja hän on vetänyt aiemmin alkoholijuomien hankinnan, markkinoinnin ja myynnin toimintoja mm. tukkukauppa Kespron ja maahantuoja Pernod Ricard Finlandin palveluksessa. Vapaa-aikanaan Juha nauttii hyvästä ruoasta, purjehduksesta sekä ajasta perheensä kanssa.

Työssään Juha raportoi AMKA Oy:n toimitusjohtaja Yann Carpelanille.

AMKA Finland Oy, www.amka.fi, on osa vuonna 1978 perustettua tanskalaista AMKA-konsernia.  AMKA on erikoistunut laatuviinien, väkevien sekä oluiden maahantuontiin, markkinointiin ja jakeluun. AMKA-konserni koostuu tänään 20 yrityksestä, jotka toimivat yhdeksässä maassa – Pohjoismaiden lisäksi myös Baltiassa ja Saksassa. Yhtiö myy vuosittain yli 30 miljoonaa pulloa juomia.