Haemme myyntipäällikköä

Myyntipäällikkö, AMKA Finland Oy
AMKA Finland Oy, www.amka.fi, on osa vuonna 1978 perustettua tanskalaista AMKA-konsernia.  AMKA on erikoistunut laatuviinien, väkevien sekä oluiden maahantuontiin, markkinointiin ja jakeluun. AMKA-konserni koostuu 20 yrityksestä, jotka toimivat yhdeksässä maassa – Pohjoismaiden lisäksi myös Baltiassa ja Saksassa. Yhtiö myy vuosittain yli 30 miljoonaa pulloa juomia.

AMKA Finlandin organisaatio muuttuu ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen:

Myyntipäällikköä

Tehtävä:
Tehtäväsi AMKAn myyntipäällikkönä on itsenäisesti vastata koko Suomen myynnin suunnittelusta sekä toteutuksesta. Työpäiviisi kuuluu nykyisten asiakkuuksien hoitaminen, kehittäminen sekä ylläpito ja samalla uusien asiakassuhteiden ideointi, luominen ja kehittäminen.
Alkoholiala muuttuu tällä hetkellä nopeasti ja AMKA kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja ja keinoja myydä, markkinoida ja tuoda omia tuotteita esille. AMKAn toiminnan ytimessä ovat myös antoisat keskustelut, yhteiset viininmaisteluhetket sekä henkilökohtaisten suhteiden luominen ja niihin panostaminen.

Toivomme sinulta:
Toivomme, että sinulla on usean vuoden kokemus alkoholialasta ja kokemusta viinien ja/tai oluiden myymisestä HoReCa-asiakkaille. Toivomme, että olet työskennellyt esimerkiksi myyntiedustajana tai vastaavissa tehtävissä, ja koet nyt olevasi valmis vastaamaan myös myynnin suunnittelusta ja myyntistrategian luomisesta.
Luonnollisesti olet kiinnostunut erilaisista alkoholijuomista ja hyvistä viineistä sekä innostunut niiden perinteistä, valmistusprosesseista ja alkuperämaista.

Toivomme, että sinulla on vahva kyky työskennellä itsenäisesti ja että viihdyt itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa. Olet kiinnostunut myynnistä ja markkinoinnista sekä siitä, mitä alalla ja maailmalla tapahtuu. Olet suunnitelmallinen ja saat asioita valmiiksi asetetun aikataulun mukaisesti. Olet aikaansaava ja sinulla on ”can-do” asenne, tartut asioihin, olet oma-aloitteinen ja jäät harvoin sanattomaksi. Asiakassuhteet ovat sinulle tärkeitä. Olet sosiaalinen ja esiinnyt sekä puhut mielelläsi ainakin suomea ja englantia. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme myös, että olet tottunut käyttämään raportointi- sekä power point- tai vastaavia työkaluja. Tässä tehtävässä tarvitset myös ajokortin.

Tarjoamme sinulle:
AMKA Finland on pieni ja dynaaminen yksikkö, joka kuuluu pohjoismaiseen perheyhtiöön. AMKAn henkilökunnan vaihtuvuus on pieni, koska arvostamme työntekijöitämme ja me viihdymme hyvin yrityksessä. Myynti ja markkinointi ovat yrityksemme ydintoimintoja ja sinun työpanoksesi on meille tärkeä. Motivoituneet ja ammattitaitoiset työkaverit sekä sitoutunut johto ovat tukenasi jokapäiväisessä tehtävässäsi.
Työpaikka sijaitsee Espoossa ja asiakkaasi pääosin pääkaupunkiseudulla. Työ vaatii jonkin verran matkustamista Suomessa ja yöpymisiä työmatkoilla on noin kymmenen vuodessa.
Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Kuulostaako tämä työpaikalta, jota olet odottanut? Tästä rekrytoinnista vastaa Adiente Oy, www.adiente.fi. Hae paikkaa rekisteröimällä CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi heidän tietokantaansa mahdollisimman pian, tai viimeistään 24.10.2021. Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Kysymyksiin vastaa Adienten Toimitusjohtaja, Erica Flinck-Härkönen, 040 510 7700, tai erica.flinck@adiente.fi
Haku alkaa 1. lokakuuta 2021 ja päättyy 24. lokakuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen tehtävä

Adiente
Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Kotisivu LinkedIn Facebook
Sähköposti: info@adiente.fi